Viva Las Vegas

Har ont i varenda led i kroppen... Men det är ju synd och klaga när vi spenderat två dagar i Las Vegas. Kom hem sent igår och stupade i säng. Fick en chock när vi kom in i vårt hostelrum. STANKEN.. Kunde döda någon alltså... Usch, men efter en natt här så är man immun mot lukten. 

Ja, ska försöka backa bandet i skallen och minnas. Minnet är inte så bra alltså...

Vi åkte i söndags på morgonen. Morgonpigga jag (i vanliga fall) studsade upp kl 7 och tog en dusch, åt frukost osv. 

Vid nio rullade bilen. Tankade och sånt innan vi åkte. Jag körde första sträckan, vi bytte vid ett köpcenter efter 1 h (?) och käkade brunch.  Sen körde Carro hela vägen.. 

När vi kom fram mötte vi upp Kent på the cosmopolitan som är ett hotell i centrala Las Vegas och även hans arbetsplats. Vi åkte sedan hem till honom för att se hur saker och ting fungerade i huset. Vi fick ett varsitt sovrum och ett stort badrum. 

Vi fixade oss och drog sedan in till Las Vegas. Vi var sååå hungriga så vi gick med lasersyn för att hitta ett matställe. Blev ett steakhouse som hette strip house. Vi var så mätta, jag åt lax och Carro kyckling. 

Sen kollade vi i en vattenshow utanför hotellplan bellaigo(?), så coolt. 
Gick runt i de olika casinona innan vi åkte tillbaka. 

Efter en gooood nattsömn så gjorde vi frukost och hängde i solen, så skönt. Sen tog vi en dusch innan vi åkte tillbaka till cosmopolitan för att äta lunch med Kent. Självklart hamnar vi i bilkö då det varit en bilolycka, självklart kan jag inte heller ringa Kent utan har hamnat hos en tant Wiklund.. TRE GÅNGER! Varför? För att jag inte fått riktnumret till USA. 

Efter en god lunch på en gigantisk lunchbuffé så åkte vi till ett köpcenter innan vi åkte tillbaka till LA. 

Orkar inte skriva mer. Här är bilder 


Fast i kö... Skoj..
Jag och Kent

Efterrättsbuffén... No words needed.


Åh bra bild.. Trött tjej.

Tack Kent för en toppenvistelse i Las Vegas! Vi är så glada att vi gjorde denna resa. 


Nej. Nu ska jag publicera detta, idag hände något mycket ovanligt.. Carro lämnade sängen före mig och är redan påklädd medan jag sitter här och bloggar i pyjamas. Ont i kroppen som sagt... AJ! 

Idag ska vi till Hollywood och Beverly hills.. Ska se om jag kanske unnar mig en massage! Kan behövas.. 

Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0