Hollywood

Hej alla ni som hänger med på detta äventyr! 

Idag har vi bockat av tre saker på vår lista. Första stoppet som vi knappade in på gpsen var en adress för att titta på Hollywoodskylten. Inget stort egentligen, men man har alltid vetat var den finns och hur den ser ut och nu har vi sett den på riktigt :) Sen tog vi oss vidare till ett ställe som jag alltid velat åka till. Runyon Canyon. Som ett megastort galgberget fast mycket finare och fler "utmaningar" och annan miljö. Därför vi var träningsklädda. Hit kommer många amerikanare och "hikar" och det var riktiga backar alltså. Rumpan och benen fick jobba hårt. Vi tog en del fina kort, utsikten var helt sjuk. Jag är svag för utsikter alltså! 
När vi kom tillbaka till hostlet käkade vi lunch, grekisk yoghurt med olika tillbehör. Jag hade banan, granola, valnötter och torkad mango. Gott! Efter en dusch somnade vi en stund i en varsin säng. Sen fixade vi oss och tog en promenad till Santa Monica Pier. Tog med oss jacka och tur var det för vi frös rejält när vi gick hem. Vi käkade på piren och nu ligger vi här och lyssnar på musik. 

Imorgon ska vi kika in Walk of fame. Har inga höga förväntningar faktiskt då vi körde förbi där och ja.. Folk överallt, folk som är utklädda och vill tjäna pengar och allmänna knäppos som trängs för att få en bra bild på en stjärna. I mina ögon har inte Walk of fame varit något speciellt, men kul att varit där iaf. 
Godnatt och godmorgon! Den här tidsskillnaden alltså... Blir lite lättare i New York! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0