augustana - boston

en av mina absoluta favoritlåtar! ♥

blööö

har inte den minsta lust att blogga, har ingen energi.

det får räcka med en låt och lite strötext.

har haft en bra helg och idag var det skola igen. möttes av solen imorse och i eftermiddag... underbart! glajjorna på och tunnare jacka fram. JA!

hoppas ni hade en fin dag, puss♥

saturday night

Hej!

Helg igen, började morgonen redan klockan 7. Halv 10 skulle jag vara i skolan för att agera "fadder" med klassen åt alla 95:or som skulle söka till teater, det var roligt och min fadderbarn var superduktiga. Eftersom jag var sjuk den dagen när min klass sökte in så var det kul att uppleva det en gång  ;)

Ikväll tänkte jag nog bara vara med familjen, jag har inte hunnit vara med dom så mycket pga. mitt hektiska schema i skolan.. rep & prov & inlämningar.. så antingen sitter jag och gör skolarbete eller försöker unna mig lite ledig tid.

däremot vet jag att detta kommer serveras ikväll

lammracks och sötpotatiskaka (men som kommer vara i en form). GOTT!

imogon fortsätter jag träna, då ska jag träna själv, vilket är jätteskönt att få göra
ibland, man kan koncentrera sig helt på sig själv då lenni är på äventyr.

hoppas ni får en trevlig kväll vad ni än ska göra! ska ni ut så drick lite åt mig ;)
PUSS ♥

våffeldagen

sådant ska väl firas ändå! när maten får egna dagar, då ska man äta ;)

jag och pappa håller på och fixar lite våfflor och annat smått och gott till kvällen. frågan är om man ska se let's dance finalen eller så ska det låta? eller hyra en film kanske?

såg nu att pappa köpt BRIEOST! min stora kärlek i livet.

ha en jättefin fredagskväll och en trevlig helg!
KRAM på dig ♥


bild från google

hola amigos

nu har snart denna fredagen passerat och shit, så fort tiden går.. jag fattar inte att jag tar studenten nästa år.. det är snart ju.. tiden kommer bara springa iväg. efter sommaren börjar jag mitt sista år på gymnasiet... vad hände med den dagen då jag började 4:an?

jösses!

nu tänkte jag snart köra iväg och handla lite smått och gott till kvällen. hoppas ni alla får en kul fredagkväll!

PUSS♥

fredag, härliga fredag

och jag är ledig!!! älska DTF dagar. helt underbart.

började även den här morgonen med att gymma med bästa.

återkommer senare idag.

PUSS

7th heaven

konstigt nog så tittar jag på detta iaf.. hade hellre kollat oth men jag är fast..

The Beatles - Here comes the sun

Dagen till ära tyckte jag att vad vore bättre än den här låten?

Dels för att vädret är så himla fint och för att jag presterade bra på matteprovet igår, mitt första VG i Matte B.

 

lovely lovely

den här dagen har varit helt underbar!

Började dagen på gymmet med bästa vännen och sen efter ett svettigt pass drog vi hem för att sedan åka till skolan vid lunch. Vi spelade in scener till vår "musikvideo" och filmade några scener till filmen. Efter det följde en kompis med mig hem och vi satte oss på altanen och drack te och fikade i solen, riktigt mysigt.

Ikväll är en riktigt tråk-tv-kväll. ingenting på tv, men då har man tid att umgås med familjen.

Återkommer kanske senare ikväll, annars får ni ha en toppenbra dag i det fina vädret!

KRAM på dig, ♥


/ T

sen uppdatering.. ja!

helt slut.

har precis duschat och fixat mig för att snart krypa ner i sängen och sova. har repat hela kvällen med klassen inför en föreställning och även filmat den, mer av det imorgon.

mattepovet idag gick väl....bra hoppas vi!

nu är jag så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men jag slänger nog in ett musikinlägg innan jag lägger mig.

ha en fortsatt trevlig kväll! PUSS
/ T


sveriges mästerkock förgyller varje onsdag. man hade inte tackat nej åt en lunch
med per morberg, den mannen kan laga mat!


häng me!




KRAM

you gotta love music

Ja, vem gillar inte musik? Hoppas inte mina musikinlägg blir för tråkiga och att ni kanske tar er en titt på låtarna jag slänger in. Jag har väldigt blandad musiksmak.. här kommer ett exempel på detta:

(Oftast när jag hittar något nytt band eller någon artist fastnar jag nästan alltid bara för en låt. Detta är verkligen inget band jag skulle lyssna på i vanliga fall, men den här låten är rätt gammal och jag gillar den på något skumt sätt, men så är det) 

My Chemical Romance - Welcome to the black parade


ny kategori

nu har jag en ny kategori, tankspridd. meningen med den kategorin är väl att jag kan skriva av mig om jag vill. dock blir jag inte allt för personlig då jag inte vill lämna ut hela mitt liv.

får se när nästa inlägg kommer. inom kort, vem vet? ;)

tisdagen 22

Hej fina!

Fick en komentar av anonym om hur jag mådde idag. Så jag kan väl svara att jag mår bra. Själv?

Idag började jag halv 2, vilket var sjukt skönt. Kunde ta det lugnt, räkna lite matte och kolla på Vakna! med The voice som förgyller min morgon...oftast..

Efter en lektion var jag tillbaka hemma och pluggade inför provet imorgon...läskigt... är inget fan av matteprov eftersom jag alltid haft problem med det, men det löser sig nog.



återkommer kanske senare!
PUSS♥

lite ändrat

en ny header, inte så bra.. men så går det när man har en gammal ps version.. äsch, no big deal!

/ T

när vi ändå pratar musik..

så har jag genom åren hört SJUKT mycket konstiga låtar och sett knepiga videos, men det finns en låt som jag fortfarande tycker om och det är något med videon som, ja jag vet inte vad men kolla själva. Det kan ju bero på att jag själv är en dagdrömmare och har alltid varit. Dock drömmer jag inte om Paris Hilton eller något sådant utan mer drömmar om framtiden t.ex. (sen är ju mina åsikter om paris hilton liiiite annorlunda än vad jag tycker om låten)
Är det ens hon som sjunger?



relax, take it easy...

När jag vill ta det lugnt och bara koppla av så finns det två stycken låtar som jag föredrar att lyssna på. Det är inte mina favoritlåtar men dom ligger högt upp på listan. Lyssna och avgör själva, för visst är som helt underbara?
 


coldplay - speed of sound,
här avkopplande är inte bilderna?
james morrison - you give me something, fin och enkel video. lagom är bäst!

please don't stop the music



måndag gör jag ingenting..

JO! det gör jag visst... i huvudet? eller?

Matteprov på onsdag så sitter just nu och gör lite kluriga övningar på internet. skumt med matte på internet... man måste ändå ha kladdpapper vid sidan om eller köra i huvudet? alternativ 1, ja tack!

Imorgon börjar jag inte förrän halv två vilket känns både skönt och onödigt. Då har vi sista lektionen innan provet. På onsdag ska vi repa på kvällen och på eftermiddagen ska jag och lenni träna. SKÖÖÖNT!

Nu har halv åtta hos mig börjat, men det får vänta. Klockan 21.00 börjar ett av mina favoritprogram, gynekologen i askim. riktigt bra när man ger det en chans. så kolla 21.00 på svt1.

PUSS på dig♥

henning-gynekologen i askim

solsidan

hur kan det reda vara sista avsnittet? Jag fattar ingenting.... tio veckor går grisigt fort!

söndag 20

Hej!

Idag var en riktig slödag. Jag kom hem vid tvåtiden igår efter en mycket trevlig kväll med mina tjejer. Vi var i Holm på en 18års fest och det var jätteskoj. Jag hade dock väldigt ont i fötterna när jag kom hem.
Jag var väldigt nöjd med mitt hår som Emma fixat och jag fick mycket beröm för det, roligt :)

Idag vaknade jag halv ett.. tung i huvudet men tog mig upp ändå och åt frukost och lunch... brunch? haha
Vid halv 4 tog jag mig till gymmet och tränade med lenni i en timme innan vi åkte hem igen. nyttiga brudar!

Har nu hunnit städa upp mitt rum som för övrigt såg ut som ett krigsfält, duschat, käkat, gjort inpackning då håret var GRYMT slitet efter alla produkter.

Nu inväntar jag det sista (tyvärr) avsnittet av solsidan. heja ove!

Ha en trevlig kväll, PUSS ♥
/ Therese


osminkad och nyduschad
buse med inpackning!

partyy

nu har jag varit hos emma och är riktigt snygg i håret. nu ska jag duscha, byta om, käka och ta mig en bit för att sen bli hämtad.

ha en trevlig lördag!

PUSS

det är dags för fredagsmyyyyyyyyys

Fredag igen, skönt!

Idag har jag tränat, vilket var extremt skönt. Fast man ska ju unna sig så jag och mamma tog ett glas vin när jag kom hem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, vila efter en lång skolvecka. Imorgon ska jag på 18års fest med mina tjejer, vilket ska bli jätteroligt!

Jag ska lyxa till det lite imorgon, så jag ska till emma och klippa mig vid lunch och så låter jag henne fixa någon snygg frisyr till kvällen, blir spännande att se vad hon pillar ihop för något.

Nu väntar vi bara på daddy som tränar, sen blir det maaat! Jag har gjort min nachosgratäng då dom andra ska äta tacos vilket jag fick i skolan idag.

Ha en fin helg!

PUSS ♥


testade på mittbena i veckan...det var väl... helt okej! (Y)

har jag hunnit...

se one tree hill?

NEJ, för vartenda lediga stund jag får råkar jag hamna framför datorn.

HEJDÅ THERESE!
GÅ NU!
ÅRH!

lalala

Hej alla fina!

Idag första gången på länge som jag kan pusta ut. jag har lämnat in mitt projektarbete så nu får det bära eller brista. replikerna sitter och det känns bra. nu håller jag på och planerar lite hemlisar som jag tyvärr inte kan avslöja här riktigt än, men bra kommer det bli, måste bara fixa vissa saker först.

ska nog ta och beta av några one tree hill avsnitt ikväll. har ju alla boxar och har sett alla avsnitt ett antal.. hih gånger.. men repriser...ja tack ? :)

studeeeera

nu tror jag att jag gjort allt som går att studera. Matte B, projektarbete, svenska, ja och lite till... jag har till och med hunnit att laga mat till familjen. applåd?  inte... okej då!

PUSS

RSS 2.0