dag med dans och forumteater

Morgonen började med att klassen visade upp våra tre forumscener utifrån likabehandlingsplanen. Sjukt kul att folk vågade gå upp...hade inte så stora förhoppningar faktiskt! :) men alla var duktiga!

Sen blev det att se på dans + musiks redovisning inför kulturnatten? det var RIKTIGT bra. musik var jätteduktiga men jag MÅSTE berömma dansettorna. ni var sjuktsjuktsjuktsjuuuukt duktiga. Jag har även genomlidit spanska nationella idag. Muntligt:| konstigt nog gick det bättre än förväntat. Starkt VG. Efter det roliga betyget skuttade jag ner och kollade på ännu en dansföreställning. Det ryckte verkligen i benen för dem alla var så duktiga så man ville bara kasta sig upp på golvet och dansa också, även om jag aldrig kommer kunna dansa som de gjorde.

Men iaf, Stures danselever är grymma!!! jag önskar att jag kunde dansa så bra!

nu ska jag kasta mig till tv:n för att kolla klart DH och sen packa väskan inför morgondagens genrep med birkenau-gruppen och ännu en forumdag :)

KRRRRRRRAM

summer, summer, summer

lalalallalalala, det är äckligt fint väder idag. började dagen mycket bra. med en go sovmorgon och frallfrulle! :)
sen blev det att dra sig ner till stranden för första gången i år med fin vän och käka glass och schtekkka... nej vi schtekte inte alls. vi låg där och pratade allmänt.

har nu städat, skaffat mig en kräftbränna, städat ännu mer, duschat, kollat hårfärger, druckit vatten, kollat bloggar, kollat facebook och nu bloggar jag själv.

vad är grejen med att blogga liksom? kommer jag läsa detta när jag är 30? nej ? jag har ingen nisch på min blogg vilket gör den tråkig, men därav namnet vardagstrams. det är ju bara trams ... som händer på vardagen... som jag gör... men tänk att det ändå finns människor som kikar in här. helt otroligt, men kul!

ikväll ska jag endast njuta till fullo. imorgon kommer dagen bestå av fotboll,plugg,mell,mys,projekt och hmm...mat? i vilket fall, det kommer bli great!

nu tänkte jag gå och smörja in mig i någon gegga så min kräftbränna slutar svida... hur kan man vara så dum att man "missar" solskyddsfaktor? tur att jag inte tar studenten i år eftersom att balen är nästa vecka, hade jag gått balen med kräftbränna hade jag förmodligen blivit utkollad. BIG TIME!

grattis till er som ORKADE läsa igenom den här onödiga informationen. för att förgylla er vardag så kommer här en bild.... eller två.... eller tre.... vi får se!!!!!


en bild från förra årets game of death, okej kanske inte men värmen den
dagen var = death. det var match mot halmia som vi tyvärr förlorade men jag
och slemily hade världens myysdag som avslutades med en SJUKLIGT god fruktsallad
på sannarp medan vi kollade på tjejerna som spelade.

PUSSSSSSSSSSSSs på er , undra om någon annan har fått fin kräftbränna som mig idag:)

sommar sommar sommar

LALALLALALALAL SOLEN SKINER!!!! JAG ORKAR INTE VARA NORMAL OCH SKRIVA ETT NORMALT INLÄGG... :D
men det går lika bra ändå :D


idag har jag solat för första gången och fått FÄRG! iaf på ryggen. skumt...


nu ska jag gå ut i köket och kolla var päronen gör. sen är det final ikväll på anna anka söker assistent. läste att den som fick jobbet redan slutat... illla....illllllllllllllla...


KRAM

puuuust

nu har jag varit mycket duktig och städat hela rummet. imorgon kommer fasters snutteplutt hem och då blir det gos på schemat. nu väntar jag på E och Bettan. Bettan ska ta oss till sannarp där tjejerna tränar.
ikväll blir det go mat, mys framför en film och bara slappppppa.


pussssssssssssss

p.s. om inte jag lyckas få ett jobb kommer min sommar bli kaos!!

one week

en vecka sedan jag bloggade sist. jag orkar bara inte.
alltså jag har haft en toppen helg. förutom allergin som sitter i.

sen vill jag bara säga...VARFÖR????? VARFÖR ÄR JAG DEN ENDA UTAN SOMMARJOBB?! detta året sökte jag som en galning men tydligen hjälper inte det.... jag vill ha ett jobb så jag kan jobba röven av mig och tjäna lite kosing.... :(

yesterday at gekås.

igår bar det av till ullared med en öm rygg och nacke, men shopping blev det. efter att bråkat med lite tanter och sånt så tog man sig ut från gekås med en kasse full med godsaker. (med bråka menar jag mer munhuggas, inte okej att gamla tanter kör på en med sina vagnar och tror att bara för att man är fet ska alla flytta på sig :S )

lite smakprov på vad jag köpte:


 


PUSS


RSS 2.0