boooring

har haft så kul på lovet att jag glömt bort plugget totalt...
neeeeeeeej

o ne t ree h ill

herregud! tittade på veckans avsnitt tre gånger och fick ändå inte nog. RIKTIGT bra var det. Jag, som oth-nörd, som aldrig kan få för mycket one tree hill sörjer lite att säsong 8 är den sista, men jag håller iaf tummarna på ett hejdundrande slut! hoppas på en suprise kanske..

Har även fått ett sug för o.c. igen... inte kul, tv:n och vänners fel... blööö.. men bra är det och benjamin mckenzie...mmmm mmm mmmh! ;)

tattoo

Jag har ett tag nu funderat på att tatuera mig igen. Min första tatuering har jag haft i snart två år, men är fortfarande lite splittrad över den nya. Har inte bokat tid eller så, vilket känns skönt även om det är lång väntetid. Min första tatuering;
Live the life
Live the dream
No fear

var jag
helt säker på från första början jag hörde de 8 orden. Det var som att hela mitt liv spelades upp på tre sekunder och jag förstod verkligen dess innebörd för mig.

Min tatuering, ♥

fredag

Gjorde ett uselt försök till att mobilblogga genom min iphone idag vilket blev totalt kaos då ingenting funkade som det skulle, så jag sket i det. nu har jag ÄNTLIGEN sportlov vilket är väldigt skönt. Detta firade jag med att klippa luggen hos emma idag, som själv var väldigt snygg i håret. en blandning av september och robyn, coolt som satan!

Ikväll stannar jag hemma och tar det lugnt, är inte på nå vidare humör heller så det blir en lugn hemmakväll. pappa och jag var och inhandlade lite gott innan som vi kan smaska på ikväll.

Har inga speciella planer för lovet förutom att min fina vän fyller 18♥

slänger in en bild på min "nya" frisyr.. endast luggen som är klippt.KRAM på dig, hoppas du får en fin lördag ♥

nu

har jag inte bloggat på väääldigt länge och när lenni tjatar så får hon som hon vill.

läser i retorikboken tills imorgon...herregud...22 sidor, har läst hälften, tar resten innan jag ska sova..får inte saker bättre då, inbillar jag mig iaf, det brukar funka.

Lenni kom och våldgästade mig imorse då hon tog fel på tiden och trodde vi började tidigare, men det var bara trevligt. ♥

VILL VILL VILL till göteborg... NU! hoppas allt går som jag hoppas på..


PUSS

RSS 2.0