Under the sun, where we belong

vilket knasig väder Miami bjudit på idag. Vi var rejält trötta imorse, låg och drog oss rätt länge. När vi väl tagit oss upp drog vi på bikinin och ner till lobbyn och käkade frukost på hotellet (sådär gott, har inte riktigt fastnat för amerikanska pannkakor, som var det jag såg mest fram emot i matväg).

Blåsigt och mulet var det, men ner till stranden skulle vi så vi trotsade vädret lite. Låg där kanske en timme(?) innan vi gick mot hotellet och köpte med oss lunch på vägen. Sen drog vi för gardinerna och kollade serier en stund och slappade. När vi vaknade till liv igen så var solen tillbaka, så vi gick en runda mot början av collins avenue. På vägen hittade vi ZARA och bambambam... MANGO!!! Som är min favvisaffär hemma.. Glad tjej eller? Ska verkligen försöka att inte shoppa mer i Miami. Finns en del jag kan slänga här innan vi åker vidare.. Typ en trasig BH (samma som vi lagade mamma) och ett par flipflop som bara klarade av Menorca, Alcudia och en vecka i Miami innan dom var trasiga... Något linne kommer nog också kastas.. Men det har blivit missfärgat av något.. (Åh så kul för er att läsa om mina kläder, en guldstjärna till er som inte slutat läsa än).

Tillbaka till vår lilla runda. Vi gick mot vattnet så vi kunde få en bättre titt på Fishers Island. Det är en Ö där endast rika och kända människor bor. Du får bara entra ön om du känner någon som bor där. På vår busstur sa dom att Julia Roberts bott där och att Oprah har säsongshus där.. Spännande! Inga kända människor har vi sett iaf, eller "nästan". Carro tyckte sig se Robert Pattinson komma cyklande och skulle få med mig på en liten runda (=omväg) för att se om han kanske mot förmodan hade parkerat sin cykel och satt sig ner för att ta en andningspaus.. Hahaha! Vi kommer aldrig få veta om det var han nu... 

Nu ligger jag och slappar i sängen och har duschat. Vi tänkte gå ut och äta lite mat sen, kanske på ocean drive, vi får se. 

En del av lobbyn på hotellet. Dem har verkligen gått in för halloween här, det hänger en häxa i taket och glor på en när man kommer in genom entrén.. Man känner sig så välkommen! 

Tråkigt väder och höga vågor. 

Solning på hotellets takterrass. 

Sov så gott Sverige!!
Therese 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0